Éden Camping & Yacht Club

Az Éden Camping 250 sátorhellyel rendelkezik (ezek mérete egyenként kb. 100 m2), amelyből 45 közvetlenül a vízparton található, gyönyörű panorámával. Mindegy, hogy lakóautóval, lakókocsival, kicsi, vagy nagy sátorral érkezik, nálunk garantáltan megtalálja a tökéletes sátorhelyét. A környezet rendkívüli adottságai miatt minden korosztály jól érezheti magát nálunk.

A 21. század elvárásainak megfelelően alkottuk meg a kemping vadonatúj vizesblokkjait:  női és férfi zuhanyzókat, illetve toaletteket építettünk, valamint akadálymentes területet a mozgáskorlátozott vendégek számára. Családbarát megoldásaink közé tartozik, hogy gyermekpelenkázóval szereltük fel mosdóinkat. A mosogató helyiségeken felül pedig mosóhelyiség is rendelkezésre áll, melyet mosógépekkel és szárítóval is felszereltünk.

A kempingben saját étterem üzemel, finom házias kínálattal, és egy tágas terasszal, melyről gyönyörű kilátás nyílik a Duna által körbe ölelt kempingre. Konferenciatermünk igény esetén vállalja rendezvények lebonyolítását is.

A gyerekek szórakoztatásáról is gondoskodunk a campingben; igénybe vehetik nagy játszóterünket, medencénket, a ping-pong asztalt, röplabda pályánkat, trambulinunkat akár vízen akár szárazföldön, valamint főszezonban naponta változó animációs programokat szervezünk leszerződött holland és magyar animátorokkal, (pl.: playback show, sportversenyek és felvonulások).

terkepnagy