Éden Camping & Yacht Club

Az Éden Camping 250 Sátorhellyel rendelkezik ezek mérete egyenként kb. 100 m2, amiből 45 közvetlenül a vízparton található, gyönyörű panorámával. Mindegy, hogy lakóautóval, lakókocsival, kicsi, avagy nagy sátorral nálunk garantáltan megtalálja a tökéletes Sátorhelyét. A környezet rendkívüli adottságai miatt minden korosztály jól érezheti magát nálunk.

A 21. század elvárásainak megfelelően alkottuk meg a kemping vadonatúj vizesblokkjait: a női és férfi zuhanyzókat, illetve toaletteket építettünk, valamint akadálymentes területet a mozgáskorlátozott vendégek számára. Családbarát megoldásaink közé tartozik az is, hogy gyermekpelenkázóval szereltük fel mosdóinkat. A mosogató helyiségek biztosításán túl pedig a mosóhelyiséget mosógépekkel és szárítóval is felszereltük.

A kempingben saját étterem üzemel, finom házias kínálattal, és egy tágas terasszal melyről gyönyörű kilátás nyílik a Duna által körbe ölelt kempingre. Továbbá konferenciatermünk igény esetén vállalja rendezvények lebonyolítását is.

A gyerekek szórakoztatásáról is gondoskodunk a campingben; igénybe vehetik nagy játszóterünket, gyermekmedencénket, ping-pong asztalt, röplabda pályánkat, trambulinunkat akár vízen akár szárazföldön, valamint főszezonban naponta változó animációs programokat szervezünk leszerződött holland és magyar animátorokkal, (pl.: playback show, sportversenyek és felvonulások).

terkepnagy