Éden Camping & Yacht Club

Az Éden Camping-hez 1,5 hektáros vízfelület tartozik a Dunán, a parton összesen 68 kishajó sorakozik: yachtok, halászcsónakok, jet ski-k. A horgászat szerelmeseinek is lehetőséget biztosítunk a kikapcsolódásra éppúgy, mint az extrém kalandra vágyóknak. (Horgászathoz állami, és területi (Komáromi szakasz) horgászjegyre is szükség van)

A Duna, és annak partja rengeteg élvezetet nyújt a vízi sport szerelmeseinek. Lehetőség van önfeledt úszásra, kajakozásra, kenuzásra, vízi síelésre, vagy például arra, hogy motorcsónakkal felfedezzék a környező szigetecskék egyikét. Eszközeink korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért foglalásuk előtt kérjük minden esetben érdeklődjenek a recepción az elérhetőségükről!

Felejthetetlen élményt nyújt a vízpart közelében található gumicsúszda és trambulin is. (Figyelmeztetjük kedves vendégeinket, hogy a vízpart, és a gumicsúszda is a vízállástól függően áll vendégeink rendelkezésére, mivel ezen eszközök alacsony vízállás esetén nem használhatóak!)

A gyerekek szórakozásáról is gondoskodunk: igénybe vehetik nagy játszóterünket, medencénket, ping-pong asztalt, valamint főszezonban naponta változó animációs programokat is szervezünk holland és magyar animátorokkal.

Jeep safari

Egy körút az esti szürkületben, ahol minden bizonnyal találkozhatunk szarvasokkal, őzekkel, vaddisznókkal és más vadakkal is.